Boka föreläsning

Vet du vad ditt barn gör på nätet?

Boka en föreläsning om ungas liv på nätet med digitala rådgivaren och författaren Johannes Gustavsson!

Läs mer om föreläsningen
Det här är storyn om den sociala generationen.
De är våra barn, elever, kunder och anställda, och de är den första generationen som är uppfödd på nätet. Hur lever de sina liv, vad värderar och ogillar de, och hur och varför skiljer de sig från tidigare generationer?

Johannes Gustavsson (född 1997) är en av personerna bakom sociala medie-tidningen Oh My Vlog och influencer-eventet Tubecon Sverige. Idag arbetar han som digital rådgivare och föreläsare. Bland kunderna finns allt från ledningsgrupper till skolpersonal som vill veta mer om vad dagens unga gör på nätet. I slutet av 2019 släpptes debutboken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen.
  • Få bättre förståelse för vad som händer på plattformar som Snapchat, TikTok, Instagram och Ask.fm
  • Bli uppdaterad kring aktuella fenomen – från influencers och skärmtid till näthat och spelande
  • Hör Johannes berätta om sina egna erfarenheter av att jobba med unga på nätet och få konkreta tips
  • Ta del av skräddarsytt innehåll som alltid är anpassat efter vilka som sitter i publiken
Anna Bostam
Creuna
Johannes är inte bara kunnig om trender inom sociala medier och generationen som vuxit upp med influencer som mesta kunskapskällan – han är själv del av trenderna. Trots, eller kanske tack vare, sin ringa ålder har han en djup inblick i både vad som försiggår på ytan, vad som ligger bakom och vad som sannolikt kommer runt nästa hörn.
Frida Engman
SLFF
Genom sitt engagemang och sin kunskap får han publiken att både skratta, förundras och lära sig om en värld som de flesta vuxna inte har insikt om.
Louise Ljungberg
Berghs
Driven, kreativ och proffsig! Johannes var elev hos mig på Berghs där han glänste med sin nyfikenhet och värdefulla insikter. Jag har även tagit in honom som gästföreläsare kring digitala trender – ett ämne som ligger honom varmt om hjärtat – kan varmt rekommendera Johannes!
Tom Sjötun
Electus
Johannes summerar det så så bra. Helt klockrent!
Skicka föreläsningsförfrågan
Lämna dina kontaktuppgifter och eventuella detaljer här så återkommer vi till dig med ett prisförslag inom 48 timmar! Självklart utan några som helst förpliktelser.

Du är i gott sällskap! Här är några tidigare föreläsningsbokare: