Boka föreläsningen

Influencer marketing – Så funkar det

En miljardindustri.
Om föreläsaren

Johannes föreläser om unga på nätet

Johannes Gustavsson (född 1997) har lång erfarenhet av att arbeta med influencer marketing. Inte minst som en av personerna bakom sociala medier-tidningen Oh My Vlog och den rikstäckande influencer-turnén Tubecon med närmare 25 000 besökare. Han har också skrivit böckerna Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen (2019) och Influencer marketing i praktiken (2022)

Idag är han en flitigt anlitad föreläsare inom influencer marketing. Han undervisar också på Sälj & Marknadshögskolan och driver agenturen Infly som representerar några av landets största TikTok-personligheter.
Referenser

Det här säger tidigare kunder.

Johannes har talat inför såväl marknads- och kommunikationsavdelningar på små, medelstora och stora företag, som högskole- och universitetsstuderande.
Frida Engman
Läromedelsförfattarna
Genom sitt engagemang och sin kunskap får han publiken att både skratta, förundras och lära sig om en värld som de flesta vuxna inte har insikt om.
Tina Thörner
Konferencier
Johannes är en drivkraft för att minska klyftan mellan de olika generationerna! Han bjuder på berikande kunskaper och insikter som är så viktigt när man ska skapa en framtid i världsklass för alla generationer. En föreläsare och föreläsning som jag varmt kan rekommendera och som bidrar till växtkrafter på detta så viktiga område.
Ylva Lindholm
Eskilstuna Stadsbibliotek
Personlig och professionell föreläsning som bygger på forskning och egna erfarenheter. Johannes lägger föreläsningen på en bra nivå, passar både dig som har erfarenhet av ungas aktiviteter på nätet och dig som är novis. Ingen blir skriven på näsan.
Anna Bostam
Creuna
Trots, eller kanske tack vare, sin ringa ålder har han en djup inblick i både vad som försiggår på ytan, vad som ligger bakom och vad som sannolikt kommer runt nästa hörn.

Vill du lära dig mer om influencer marketing? 👋🏽

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 48 timmar. Vi ser fram emot att höra från dig!
Alltid videomöte

Ett förberedande videomöte ingår alltid! Ni får möjlighet att ställa era eventuella frågor om föreläsningen. Vi får möjlighet att lyssna in era önskemål och förväntningar. Win-win!

Alltid skräddarsytt

Influencer marketing är ett nytt fenomen som inte alla har koll på. Därför anpassas innehållet alltid efter vem som sitter i publiken – oavsett ålder, bakgrund eller yrke.

Alltid säkert

Föreläsning på plats på kontoret när restriktionerna har lättat – eller digital föreläsning om en vecka? Vi löser det mesta. Coronasäkert, förstås!