Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen

Vad händer på TikTok och Snapchat? Är för mycket skärmtid farligt? Varför är influencers så populära? Och var det verkligen bättre förr? Här får du en inblick i hur unga lever sina liv på nätet – med hjälp av Johannes egna erfarenheter i kombination med aktuell forskning, färsk statistik och konkreta tips.

Boka föreläsning →

Influencer marketing i praktiken

Influencer marketing är en av vår tids hetaste marknadsföringstrender. Det här är föreläsningen för marknads- eller kommunikationsavdelningen som vill få en crash course! Vi börjar med en introduktion till fenomenet och varför det fungerar – för att senare fördjupa oss i de tre delarna strategi, ekonomi och juridik.

Boka föreläsning →

TikTok – Så tar ditt varumärke plats

På TikTok finns målgrupperna som allt fler företag och organisationer har svårt att nå. Vilken plats har varumärken på plattformen? Vilket innehåll flyger? Vad betyder #fyp? Vad är ett sound? Föreläsningen är på en grundläggande nivå och kommer med trendspaningar, konkreta tips och datadrivna insikter, som hjälper dig att förstå vilken plats ditt varumärke har på plattformen.

Boka föreläsning →
Boka Johannes

Vill du boka Johannes? Få ett prisförslag!

Prisförslaget är självklart kostnadsfritt och icke-bindande. Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.