Boka föreläsningen

Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen

Nära en fjärdedel av Sverige befolkning är födda på 00-talet. De är våra barn, elever, kunder och anställda, och de är den första generationen som är uppfödd på nätet. Hur lever de sina liv, vad värderar och ogillar de, och hur och varför skiljer de sig från tidigare generationer? I den här föreläsningen får du lära känna den sociala generationen!

Vad händer på TikTok och Snapchat? Är för mycket skärmtid farligt? Varför är influencers så populära? Och var det verkligen bättre förr?Föreläsningen ger dig en inblick i hur unga lever sina liv på nätet – med hjälp av Johannes egna erfarenheter i kombination med aktuell forskning, färsk statistik och konkreta tips.
Om föreläsaren

Johannes föreläser om unga på nätet

Johannes Gustavsson (född 1997) har lång erfarenhet av att arbeta med unga på nätet. Inte minst som en av personerna bakom sociala medier-tidningen Oh My Vlog och den rikstäckande influencer-turnén Tubecon med närmare 25 000 besökare. Han har också skrivit boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen.

Idag är han en flitigt anlitad föreläsare på ämnet unga på nätet. Han undervisar också på Sälj & Marknadshögskolan och driver agenturen Infly som representerar några av landets största TikTok-personligheter.
Referenser

Det här säger tidigare kunder.

Johannes har talat inför såväl ledningsgrupper och marknadsavdelningar som skolpersonal och föräldragrupper. Här är några av tidigare uppdragsgivare – och vad de tycker om föreläsningen.
Frida Engman
Läromedelsförfattarna
Genom sitt engagemang och sin kunskap får han publiken att både skratta, förundras och lära sig om en värld som de flesta vuxna inte har insikt om.
Tina Thörner
Konferencier
Johannes är en drivkraft för att minska klyftan mellan de olika generationerna! Han bjuder på berikande kunskaper och insikter som är så viktigt när man ska skapa en framtid i världsklass för alla generationer. En föreläsare och föreläsning som jag varmt kan rekommendera och som bidrar till växtkrafter på detta så viktiga område.
Ylva Lindholm
Eskilstuna Stadsbibliotek
Personlig och professionell föreläsning som bygger på forskning och egna erfarenheter. Johannes lägger föreläsningen på en bra nivå, passar både dig som har erfarenhet av ungas aktiviteter på nätet och dig som är novis. Ingen blir skriven på näsan.
Anna Bostam
Creuna
Trots, eller kanske tack vare, sin ringa ålder har han en djup inblick i både vad som försiggår på ytan, vad som ligger bakom och vad som sannolikt kommer runt nästa hörn.
Boka innan 31 december så bjuder vi
varje deltagare på ett ex av boken
Uppfödd på nätet!*

Vill du lära dig mer om unga på nätet? 👋🏽

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 48 timmar. Vi ser fram emot att höra från dig!
* Upp till 25 böcker. Värde 150 kr per bok. Antal böcker måste kommas överens innan avtalsskrivning. Vi bjuder på frakt till en adress alternativt individuella adresser mot avgift. Erbjudandet gäller t.o.m. 2021-12-31 eller så länge lagret räcker.
Alltid videomöte

Ett förberedande videomöte ingår alltid! Ni får möjlighet att ställa era eventuella frågor om föreläsningen. Vi får möjlighet att lyssna in era önskemål och förväntningar. Win-win!

Alltid skräddarsytt

Unga på nätet är något som rör alla! Därför anpassas innehållet alltid efter vem som sitter i publiken! Ni kanske är marknadsförare, säljare, lärare, rektorer eller föräldrar?

Alltid säkert

Föreläsning på plats på kontoret när restriktionerna har lättat – eller digital föreläsning om en vecka? Vi löser det mesta. Coronasäkert, förstås!